27 april 2014

Aanleveren

Om kwaliteit te kunnen garanderen, worden uw bestanden altijd gecontroleerd of deze voldoen aan alle eisen. Om onnodig tijdverlies te voorkomen, kunt u onderstaande eisen en richtlijnen volgen. Deze pagina gaat dus over hoe u de bestanden kunt aanleveren.

Bestandsformaten

Type: PDF
Stuur u uw drukgegevens in PDF-formaat. Zorg dat het formaat van de PDF het gewenste te printen formaat is. Zorg ook dat elke bladzijde op een nieuwe PDF-pagina staat.
U kunt ze tevens in JPG formaat aanleveren, maar wij raden dit af, omdat JPG de neiging heeft om korrelig te worden. PDF is een universeel en platform onafhankelijk bestandsformaat. Als het PDF-bestand met de juiste instellingen gemaakt is, worden alle lettertype en afbeeldingen behouden.

Resolutie: 300 dpi
Wij raden aan om een resolutie van minstens 180 dpi te handhaven. Een dpi van 300 is vaak het beste.

Als u een bestand bestelt met meerdere pagina’s (bijvoorbeeld een boekje, brochure etc) lever dan de pagina’s afzonderlijk van elkaar aan, onder elkaar.

Gegevensformaat en afloop:

Zorg ervoor dat de gegevens in hetzelfde formaat worden aangeleverd als het formaat waarin u ze uiteindelijk gedrukt wilt hebben. Mail dit ook door!
Om afsnijding te voorkomen en zo het beste resultaat te verkrijgen, raden wij aan om tekst minimaal 5 mm uit de randen te plaatsen.

Type papier:

Geef ook aan in de mail op wat voor soort papier u wilt drukken: stickerpapier, 300 grams papier, 150 grams papier, ‘normaal’ 80 grams papier, etc!

Betalen: 
U kunt bij het ophalen van uw product(en) direct afrekenen via de pin.