9 juni 2014

Posters

Of het nu gaat om reclame voor een product, een evenement of een verkiezingsbelofte – het moet opvallen. En zichtbaar zijn voor een zo groot mogelijk publiek. En dat allemaal tegen een zo laag mogelijke prijs. De oplossing? Posters drukken. Er zijn weinig reclamemiddelen met een betere prijs-kwaliteitsverhouding waarmee u meer aandacht genereert. Er zijn nauwelijks grenzen aan de mogelijkheden, zowel qua vormgeving als locatie. En gaat het u om een kleine oplage, geen probleem – we drukken uw posters volledig naar uw wensen.

Ook voor posters bent u bij ons aan het goede adres. Wij drukken verschillende soorten formaten posters. Van de DIN-formaten A4, A3, A2, A1 en nu ook zelfs A0 formaat, maar het is ook zeker mogelijk om andere formaten dan DIN te drukken. Informeer naar onze mogelijkheden.

We hebben een erg goede poster-plotter waarmee we posters van hoogwaardige kwaliteit kunnen printen. Voor heel weinig geld kunnen we bijvoorbeeld op foto-papier of mat-papier een poster vanΒ 900 mm breedte en oneindige lengte drukken. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om in grote oplages posters van verschillende soorten kwaliteit te printen. Het is maar net wat u wilt. Wilt u graag een mooie glanzende poster voor in uw woonkamer of slaapkamer? Of juist een poster met outdoor-garanties? Dan bent u voor beide bij ons bij het juiste adres!

Voorbeelden van doeleinden voor posters zijn:

  • Reclame/marketing
  • Evenement-aankondiging
  • Kamer decoratie
  • Borrel aankondiging

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!